Schoolvolleybaltoernooi 2019: Een fantastische, sportieve strijd!

Woensdagmiddag 20 november jl. stond het schoolvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Bruvoc op de kalender. 15 teams (uit de groepen 5 en 6) van 5 verschillende scholen in de gemeente Brummen streden mee om het kampioenschap en… gestreden werd er!

Tijdens de wedstrijden bleek dat de volleybaltrainingen die de kinderen gedurende twee weken lang tijdens de gymlessen hadden gehad duidelijk hun vruchten afwierpen. Vangen, gooien en doordraaien en dat in een supersnel tempo. De scheidsrechters en tellers konden de puntentelling maar ternauwernood bijhouden. Al tijdens de volleyballessen bleek dat de kinderen over een enorme dosis enthousiasme en fanatisme beschikken en dat zag je ook duidelijk terug in alle wedstrijden.

Vanwege het grote aantal deelnemers (65 kinderen!) waren de teams onderverdeeld in vier verschillende poules en konden er maar liefst 6 bekers verdiend worden. Bij de groep 5-leerlingen was het team van O.B.S. J.H. Isings uit Empe de grote winnaar, gevolgd door de St. Pancratiusschool 2 en de Oecumenische school 2. Bij de groep 6-ers zegevierde Het Park 1, gevolgd door Het Park 2 en de Oecumenische school 4. Allemaal van harte gefeliciteerd!

BRUVOC bedankt alle scholen, vrijwilligers, de Nevobo en de sponsor van het toernooi, Gert Mulder autobedrijf, voor alle inbreng gedurende de afgelopen drie weken.