Scheidsrechters

Bruvoc groeit! Dit heeft consequenties voor de scheidsrechters die actief zijn voor Bruvoc. Hoe meer teams, des te vaker je als scheidsrechter in actie moet komen. Om scheidsrechters zo min mogelijk te belasten, is Bruvoc constant op zoek naar nieuwe scheidsrechters.

Wat maakt fluiten nu zo leuk… Als scheidsrechter sta je midden in de sport en wordt er van je verwacht dat je een wedstrijd tot een goed einde brengt. Als de regels door spelers en coaches niet worden nageleefd grijp je in als scheidsrechter op een onopvallende manier zodat alle betrokkenen zich kunnen concentreren op datgene waar het allemaal omdraait, namelijk het spelen van een lekker potje volleybal. Als scheidsrechter zorg jij ervoor dat alle betrokkenen plezier hebben in het spel. Fluiten is goed voor je persoonlijke ontwikkeling, omdat je leert omgaan met leiding geven en leert omgaan met stress.

Heb je belangstelling om binnen Bruvoc te gaan fluiten? Neem dan contact op met onze scheidsrechterscoördinator, Gurthy Smith (scheidsrechterscoodinator@bruvoc.nl / tel. 0575-564075). Zij vertelt je er graag meer over!

Veel gestelde vragen over officials