Mini’s niveau 5 kampioen!

Met maar liefst 10 punten voorsprong op de concurrentie zijn de mini’s niveau 5 van Bruvoc winterkampioen geworden in de 1e klasse B van de Nederlandse Volleybalbond. De laatste twee wedstrijden in Vaassen op zaterdag 16 december jl. deden er al niet meer toe, maar natuurlijk wilden de kampioenen laten zien dat ze deze titel verdiend hebben!

De eerste wedstrijd tegen de nummer 3, WSV werd gewonnen. Dat de meiden van Spiker terecht 2e zijn geworden in de poule bleek wel in de laatste wedstrijd. Spiker ging er door goed spel met de winst vandoor, maar dat mocht de pret voor Bruvoc niet drukken.

Laura, Karleen, Merel, Tygo, Yke, Jorick en Luuk werden uitgebreid in het zonnetje gezet door de mini-coördinator en het bestuur van Bruvoc, de sponsor van de minilijn, Spar Bruno Lendering, en natuurlijk de trotse ouders.

De kinderen kunnen terugkijken op een leuke 1e helft van competitie en promoveren naar de hoofdklasse, waar ze vanaf januari hun volleybalkunsten mogen laten zien. Aangezien het aantal mini’s groeit, wordt er de tweede helft van het seizoen nog een niveau 5 team ingeschreven voor de competitie. De kinderen kunnen zo nog meer wedstrijdminuten maken en zich beter ontwikkelen binnen de volleybalsport.

Van harte gefeliciteerd en veel succes verder!