Lidmaatschap Bruvoc

Wat als ik wil volleyballen bij BRUVOC?
Neem contact op met iemand van het bestuur of de Technische Commissie en maak een afspraak voor een eerste training. Iedereen kan bij Bruvoc een maand lang mee trainen zonder kosten om te bekijken of het allemaal bevalt. Daarna beslis je of je lid wilt worden. De Technische Commissie bekijkt wat met jouw spelniveau en ervaring de mogelijkheden zijn. Samen met jou wordt, aan de hand van je interesses, besproken in welk team of groep je het beste kunt gaan spelen en trainen. Misschien heb je al vrienden of kennissen die bij Bruvoc spelen. Als het mogelijk is, wordt bekeken of je bij hen in het team kunt worden ingedeeld.

Aanmelden
Inschrijven? Print dit aanmeldformulier uit, vul hem in en gooi het bij Brenda van den Akker-Bleumink (secretariaat) in de bus! (De Pothof 38 in Brummen)

Contributie                                                                                                                           De maandelijkse contributiebedragen (ingaand per 1 juli 2019) zijn:
Senioren: € 20,00
Recreanten: € 15,00
Jeugd A, B, C (12 t/m 17 jaar): € 16,50
Mini’s D, E, F (jonger dan 12 jaar): € 11,50
Beachvolleybal senioren: € 35,00 (per beachseizoen)
Beachvolleybal junioren: € 10,00 (per beachseizoen)
Zaalspelende Bruvoc-leden krijgen € 10,00 korting per beachseizoen.
Verenigingslid: € 14,50

Afmelden
Kan uitsluitend schriftelijk of per email aan de ledenadministratie.

Als je in de loop van het verenigingsjaar van 1 mei tot 30 april het lidmaatschap wilt beëindigen, zal Bruvoc wel de kosten die zijn gemaakt in rekening brengen, conform artikel 3 van het huishoudelijke reglement. Het gaat hierbij om de bondscontributie (voor competitiespelende leden) die Bruvoc heeft betaald aan de Nevobo.
Senioren: € 4,00
Recreanten: € 1,20
Jeugd A, B, C (12 t/m 18 jaar): € 2,50
Mini’s D, E, F (jonger dan 12 jaar): € 1,50

Als de resterende bondscontributie is voldaan, zal met ingang van 1ste dag van de volgende maand het lidmaatschap van Bruvoc officieel beëindigd zijn.