Beachvolleybal

Achter Sportzaal Rhienderoord liggen al een aantal jaren drie mooie beachvelden die door Bruvoc gebruikt worden om te beachvolleyballen. Voor het zomerseizoen 2019 maken wij gebruik van de velden op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om (als de velden niet in gebruik of verhuurd zijn) ook op andere tijdstippen gebruik te maken van deze velden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Rhienderoord Zwem & Sportplezier, via telefoonnummer (0575) 561544 of via email: administratie@rhienderoord.nl.

Beachvolleyballen bij Bruvoc
In de periode van 29 april tot en met 30 augustus 2019 is het mogelijk om bij Bruvoc te beachvolleyballen. Hiervoor vraagt Bruvoc contributie, te weten:
€ 25,- voor senioren (18+), lid van Bruvoc
€ 10,- voor jeugd, lid van Bruvoc
€ 35,- voor senioren (18+) niet-leden
€ 15,- voor jeugd niet-leden
Deze contributiebijdrage is inclusief de deelname aan de zomeravondcompetitie. Aanmelden kan tot en met 30 april 2019.

Recreatief volleyballen
Gedurende de hele periode (1 mei tot en met 30 augustus 2019) kan iedereen die lid is van Bruvoc of die graag wil beachvolleyballen op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden komen beachvolleyballen. De aanwezigen worden op die avonden in verschillende teams onderverdeeld en spelen wedstrijden tegen elkaar. Van 8 mei t/m 13 juli kunnen op woensdag- en donderdagavond velden gebruikt worden voor de zomeravondcompetitie.

Zomeravondcompetitie
Van 8 mei tot en met 13 juli wordt er op de woensdag- en donderdagavonden een interne competitie gespeeld. De velden zijn dan (deels) niet voor recreatief beachvolleyballen beschikbaar. Voor deelname aan de zomeravondcompetities kunnen teams zich aanmelden bij Lianne Hiddink of Marloes Velthorst, via beach@bruvoc.nl.

Openingstoernooi
Op zondag 12 mei a.s. (van ca. 12.30 tot 17.00 uur) houden we ons openingstoernooi. Ook dit jaar kun je je hiervoor weer individueel opgeven. Wij mixen dan iedereen door elkaar en maken evenredige teams. Geef even aan of je liever met z’n tweeën of met z’n drieën wilt spelen. Opgave bij Lianne Hiddink of Marloes Velthorst, via beach@bruvoc.nl. Neem je alleen deel aan het openingstoernooi, dan vragen we een bijdrage van € 5,-. Heb je je ingeschreven voor het hele beachseizoen, dan is deelname aan het openingstoernooi gratis.  

IMG_2404

IMG_2412

Hoe vind je de beach-accommodatie in Brummen
Het adres van de beach-accommodatie is:
Rhienderoord Zwem & Sportplezier, L.R. Beijnenlaan 20, 6971 LE Brummen

plattegrond brummen

Alle (recreatieve) wedstrijden en toernooien worden gespeeld volgens de officiële NeVoBo volleybalrichtlijnen. De spelregels vind je hier:

Spelregels beachvolleybal

Laatste nieuws
Houd de rubriek ‘Laatste nieuws’ in de gaten voor actuele informatie over het beachvolleyballen bij Bruvoc. Voor aanvullende vragen kun je terecht bij de beachvolleybalcommissie, via beach@bruvoc.nl.
De beachvolleybalcommissie bestaat uit: Geraldine Schulting, Marloes Velthorst, Remco van der Beek en Rein Reusink.