Algemeen

BRUVOC heeft ruim 200 leden, die verdeeld zijn over meerdere heren- en damesteams. Verder heeft de vereniging mini- teams, jeugdteams en recreantengroepen.

Volleybalvereniging Bruvoc is opgericht op 21 december 1960 en bestaat dus al ruim 60 jaar! De vereniging scoort hoog als het om verenigingsactiviteiten gaat. Wat te denken van diverse  toernooien, waaronder het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi, beachvolleybal en een mixed toernooi op de 3e zondag van het nieuwe jaar, enz. Dit gaat allemaal niet vanzelf, zoals bij iedere vereniging moet het nodige georganiseerd worden. Bruvoc kent een bestuur, commissies en kaderleden die allemaal op basis van vrijwilligheid ervoor zorgen dat de vereniging blijft draaien. Zo’n twintig mensen verzorgen de vaste functies met een continu karakter. Ze worden door de ledenvergadering benoemd. Daarnaast zijn er mensen actief als trainer, scheidsrechter, coach, organiseren van losse activiteiten en meer.

Ons verenigingsblad de Time-Out is een blad voor en door leden. Het verschijnt vier keer per jaar en staat vol met bijdragen van leden, teams, bestuur, enz. Een prima middel om uitstekend op de hoogte te blijven van alle prestaties van de vereniging op volleybalgebied.

Vragen? Informeer bij Brenda van den Akker-Bleumink, secretariaat@bruvoc.nl.